Web Analytics Made Easy - Statcounter

آموزش مایکروسافت ورد در چندین جلسه توسط باشگاه خبرنگاران جوان ارائه شده است، شما می‌توانید در جلسه اول این آموزش نحوه آغاز کار با مایکروسافت ورد (Microsoft Word) را فرابگیرید.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از شرکت‌هایی که در زمینه ساخت و عرضه نرم افزارهای گوناگون  فعالیت چشم‌گیری داشته، شرکت مایکروسافت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت طیف وسیعی از نرم افزار‌های کاربری از جمله ویرایش متن، ویرایش عکس، مدیریت سایت، ابزار مهندی و ... را تولید کرده و در قالب مجموعه Microsoft Office در دسترس کاربران سراسر جهان قرار داده است.

یکی از مهم‌ترین نرم افزارهای مجموعه Microsoft Office ، نرم افزار Word است. این برنامه قابلیت دسترسی راحت به متن را برای کاربران ایجاد می‌کند و در سایه این دسترسی، امکانات بسیار زیاد و اغلب پیشرفته ای را نیز ارائه می‌دهد تا کاربران قادر باشند برای امور راحت مانند نوشتن یک متن تک صفحه ای، تا امور پیچیده مانند نوشتن مقاله ها و کتاب‌های چندصد صفحه ای از نرم افزار Office Word استفاده نمایند.

اما بسیاری از کاربران طریقه استفاده از نرم افزار Office Word را نمی دانند و اگر طریقه استفاده از آن را نیز بدانند، احتمالا با روش حرفه ای استفاده از آن در حالت پیشرفته آشنایی ندارند. به همین دلیل حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان تصمیم گرفته است تا طی جلسات مختلف و پی در پی، روش استفاده از برنامه مایکروسافت ورد را به صورت کامل و رایگان به کاربران خود آموزش دهد.

این مطلب شامل جلسات متفاوتی است که هر هفته از یک تا چند مرتبه به روزرسانی می‌شود و در حال حاضر با جلسه اول از این مجموعه آموزشی کاملا رایگان و تضمینی در خدمت شما هستیم. گفتنی است؛ برای آموزش در این جلسات از نسخه 2010 برنامه مایکروسافت ورد (Microsoft Word) استفاده شده است، دلیل این موضوع هم کامل تر بودن این نسخه و قابل اجرا بودن آن در سیستم عامل های مختلف ویندوز است.

بیشتر بخوانید: معرفی و دانلود مجموعه نرم‌افزارهای آفیس شرکت مایکروسافت برای اندروید و آی‌او‌اس 

معرفی نسخه‌های مختلف مجموعه مایکروسافت آفیس (Microsoft Office)

مجموعه آفیس مایکروسافت نیز مانند سایر مجموعه‌ها در قالب نسخه های مختلفی ارائه شده است که کاربران با توجه به سیستم عامل یا پلتفرمی که در اختیار دارند بتوانند از نسخه مورد نظر خود استفاده نمایند. در ادامه به معرفی نسخه های متفاوت مجموعه آفیس مایکروسافت خواهیم پرداخت:

مجموعه Microsoft Office - نسخه اصلی

این نسخه از مجموعه آفیس، نسخه اصلی به شمار می‌رود و تقریبا بیش از نیمی از آپدیت‌ها و بروزرسانی هایی نیز که از طرف شرکت مایکروسافت ارائه می‌شود برای این نسخه است. در حال حاضر آخرین ورژن رسمی این مجموعه به سال 2016 بازمی‌گردد اما به هر حال با مشکلاتی نیز روبه‌رو است، از جمله اینکه روی برخی از ویندوزهای قدیمی‌تر مانند ویندوز 7 نصب نمی‌شود.

 

مجموعه Microsoft Office 365

این مجموعه در اصل برای شرکت‌های بزرگ ارائه می‌شود و از مهمترین قابلیت‌های آن می‌توان به اشتراک گذاری در سیستم‌های رایانه‌ای متصل اشاره کرد و انتخاب خوبی برای کارهای اداری محسوب می‌شود.

 

مجموعه Office Online

نسخه آنلاین مجموعه آفیس به لحاظ ساختاری تفاوت زیادی با نسخه اصلی یعنی Microsoft Office ندارد. تنها تفاوت‌هایی که در این نسخه اعمال شده این است که کاربر می‌تواند از منوی کاربری تحت وب استفاده کرده و میزان 5 گیگابایت فضای قابل استفاده از نرم افزار Microsoft OneDrive را نیز به آن ضمیمه کند.

 

مجموعه Microsoft Office for Mobile Devices

این نسخه، متاخرتر از باقی نسخه ها بوده و همانطور که از اسمش مشخص است برای استفاده در سیستم عامل های موبایل و تبلت که بر پایه اندروید یا آی او اس هستند طراحی شده است. از قابلیت‌های این مجموعه می‌توان به منوی کاربری ساده‌ و سبک اشاره کرد. گفتنی است؛ برای اینکه کاربران بتوانند این نسخه را روان اجرا کنند، بسیاری از قابلیت‌های آفیس از این مجموعه حذف شده است و مجموعه کاملی به حساب نمی‌آید.

چگونه کار با نرم افزار مایکروسافت ورد (Microsoft Word) را آغاز کنیم؟

اولین سوالی که باید در آموزش مایکروسافت ورد (Microsoft Word) به آن پرداخته شود این است که چگونه ورد را در سیستم عامل ویندوز خود پیدا کرده و آن را اجرا کنیم. در جلسه اول از این آموزش ما نحوه آغاز کار با برنامه مایکروسافت ورد را در سیستم عامل های مختلف ویندوز بررسی می‌کنیم. هر برنامه ای پس از اینکه در ویندوز نصب می‌شود، آیکون آن در صفحه دسکتاپ قابل مشاهده است، اما مجموعه Microsoft Office اینطور نیست و اندکی تفاوت دارد و برای استفاده از آن باید از راه دیگری اقدام کرد.

در این قسمت فرض را بر این گذاشته ایم که شما نرم افزار Microsoft Word را بر روی سیستم خود نصب کرده اید و حال می‌خواهیم با طی کردن مراحل زیر، ورد را اجرا کنیم:

مرحله اول: در نوار ابزار پایین دسکتاپ و در سمت چپ بر روی گزینه Start کلیک کنید. ( تصویر پایین)

مرحله دوم: حال در منویی که مقابلتان نمایش داده شده است بر روی گزینه All Programs کلیک کنید. ( تصویر پایین)

مرحله سوم: در این بخش فولدرها و نرم افزارهای مختلفی که به صورت پیشفرض یا دستی بر روی ویندوز شما نصب شده، نمایش داده می‌شود؛ فولدر Microsoft Office را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید. ( تصویر پایین)

مرحله چهارم: نرم افزار ورد را با نام Microsoft Word 2010 پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید. ( تصویر پایین)

مرحله پنجم: پس از اینکه مراحل فوق را انجام دادید صفحه ای سفید برای شما ظاهر می‌شود که مرحله ابتدایی کار کردن با نرم افزار مایکروسافت ورد (Microsoft Word) است. ( تصویر پایین)

بیشتر بخوانید: معرفی و دانلود برترین نرم‌افزارها در زمینه ویرایش تصویر 

در سیستم عامل ویندوز 8 و 10 چگونه نرم افزار ماکروسافت ورد را اجرا کنیم؟

سیستم عامل‌های ویندوز 8 و ویندوز 10 به لحاظ منوی کاربری اندکی با ویندوز 7 متفاوت هستند از همین رو نحوه پیدا کردن برنامه ورد در آنها متفاوت است. برای اجرا کردن نرم افزار مایکروسافت ورد (Microsoft Word) در دو ویندوز 8 و 10 می‌توانید از منوی سرچ سیستم عامل خود استفاده کنید، در ادامه دو تصویر از منوی سرچ ویندوز 8 ( تصویر اول ) و منوی سرچ ویندوز 10 ( تصویر دوم ) مشاهده می‌کنید:

(تصویر اول)

(تصویر دوم)

گفتنی است، تصاویر بالا مربوط به پیدا کردن هر نوع نرم افزاری در ویندوز 8 و 10 می‌شود، اما برای اینکه بتوانید به صورت مستقیم برنامه ورد یا پیدا کنید از کلید واژه Word در جستجوی خود استفاده کنید. در جلسه بعدی به معرفی بخش‌های مختلف صفحه اولیه برنامه مایکروسافت ورد خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید: از دانلود نرم‌افزار یادداشت برداری دیجیتال تا نسخه جدید پیام‌رسان گپ 

انتهای پیام/

جلسه اول/ آموزش رایگان استفاده از برنامه مایکروسافت ورد (Microsoft Word) از مبتدی تا پیشرفته

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری آموزش Word 2010

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توضیحاتی درباره آخرین وضعیت طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی ارائه کرد. - اخبار سیاسی -

حجت الاسلام احمد حسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزشو تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح «الحاق موادی به قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استانها، شهرستانها و مناطق کشور»، گفت: این طرح به امضای 26 تن از نمایندگان رسیده بود که به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع و در این کمیسیون به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

وی افزود: طرح اصلاح تقویم آموزشی درجلسه علنی نیز به تصویب رسیده اما هنوز برای تایید به شورای نگهبان ارسال نشده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره اهداف تدوین این طرح گفت: این طرح مربوط به تغییر تقویم آموزشی مدارس و گرفتن زمان‌های اضافه و افزایش بهره وری کلاس‌های درس است، همچنین هدف از این طرح افزایش بازدهی و کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان است.

حجت الاسلام فلاحی درباره یکی از مفاد این طرح بیان کرد: در صورتی که مصوبه مجلس به تایید شورای نگهبان برسد، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا مشخص کرده بود ملغی می‌شود و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه به شرایط مختلف آب و هوا داده می‌شود، مثلا مدارس در مناطق سردسیر در نیمه و یا دهه پایانی شهریور ماه و در مناطق گرمسیر از اوایل و نیمه مهر ماه سال تحصیلی آغاز می‌شود.

نماینده همدان در مجلس بیان کرد: درصورت  ارسال این مصوبه به شورای نگهبان و تایید آن از سوی شورا و ابلاغ قانون به دستگاه‌های مربوطه، تقویم آغاز سال تحصیلی از امسال در مناطق مختلف تغییر می‌کند.

متن کامل طرح به شرح ذیل است:

ماده 1 ـ شورای‌عالی آموزش و پرورش موظف است با همکاری وزارت آموزش و پرورش ظرف مدت حداکثر دو سال با رعایت «اصول زمان آموزش» در مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر مبنای اهداف، محتوی و برنامه آموزشی هر پایه تحصیلی نسبت به تعیین و تصویب چهارچوب‌های کلان مدیریت زمان آموزش و تقویم مدارس مشتمل بر موارد زیر اقدام کند:

الف ـ تعیین تعداد روزهای فعالیت آموزشی مدارس به‌تفکیک دوره و پایه

ب ـ تعیین چهارچوب کلی برای تقویم آموزشی معلمان و کارکنان (به‌تناسب دوره تحصیلی)، تعیین میزان ساعات موردنیاز برای فعالیتهای آموزشی و یادگیری به‌تفکیک دوره، پایه، درس، فعالیت تعیین برنامه‌های ثابت مدارس همانند محدوده زمانی برگزاری امتحانات نهایی کشوری

ماده 2 ـ شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها موظفند بر مبنای چهارچوب کلان مصوب شورای‌عالی آموزش و پرورش و متناسب با پیشنهاد شورای آموزش و پرورش شهرستانها نسبت به تصویب زمان آغاز و پایان سال تحصیلی و تعیین تعطیلات فصلی و منطقه‌ای اقدام کنند. تعیین زمان امتحانات نهایی و هماهنگ استانی در هرسال تحصیلی در این شورا به تصویب می‌رسد.

تبصره ـ در تعیین آغاز و پایان سال تحصیلی و دیگر تعطیلات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که حتی‌الامکان آغاز آنها در روز ابتدائی هفته و پایان آنها در روز انتهائی هفته قرار گیرد.

ماده 3 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان موظف است در قالب چهارچوب‌های کلان مصوب شورای‌عالی آموزش‌ و پرورش نسبت به تصویب روزهای فعالیت مدارس در هفته، تعیین ساعت شروع و پایان فعالیت مدارس در هرروز اقدام و مصوبات مربوط را حداقل سه ماه قبل از آغاز سال تحصیلی به مناطق و مدارس ابلاغ کند.

ماده 4 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان می‌تواند در مورد تعطیلات منطقه‌ای و فصلی، آغاز و پایان سال تحصیلی به شورای آموزش‌ و پرورش استان پیشنهاد ارائه کند.

ماده 5 ـ شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان در مورد تغییر تعطیلات تابستان و شروع و پایان سال تحصیلی با رعایت چهارچوب‌های کلان تصمیم‌گیری نماید.

ماده 6 ـ در مواقع ضروری و پیش‌بینی‌نشده برای تصمیمگیری در مورد تعطیلی یا بازگشایی مدارس، جلسه شورای آموزش و پرورش (استان و شهرستان) به‌صورت مجازی تشکیل و مصوبات شورای مذکور از طریق دبیر یا رئیس شورا ابلاغ می‌گردد.

ماده 7 ـ قانون بازگشایی مدارس در اول مهرماه هر سال مصوب 1376,06,18 و بند «2» ماده (4) قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استان‌ها، شهرستان‌ها و مناطق کشور مصوب 1372,10,26 با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو می‌گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • پیش‌تولید سریال پایتخت ۷ آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • پیش تولید «پایتخت ۷» آغاز شد
  • پیش تولید «پایتخت۷» آغاز شد؛ تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • آغاز پیش تولید «پایتخت۷» / تصویربرداری قصه‌های خانواده معمولی از مرداد
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان