Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از شرکت‌هایی که در زمینه ساخت و عرضه نرم افزارهای گوناگون  فعالیت چشم‌گیری داشته، شرکت مایکروسافت است. این شرکت طیف وسیعی از نرم افزار‌های کاربردی از جمله ویرایش متن، ویرایش عکس، مدیریت سایت، ابزار مهندسی و ... را تولید کرده و در قالب مجموعه Microsoft Office در دسترس کاربران سراسر جهان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قسمت قبلی به معرفی منوی زیرین مایکروسافت ورد (Microsoft Word) پرداختیم و در این قسمت قصد داریم چگونگی آغاز تایپ در مایکروسافت ورد را آموزش دهیم. شما می‌توانید قسمت قبلی آموزش Microsoft Word از طریق لینک زیر مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: قسمت سوم/ معرفی منوی زیرین مایکروسافت ورد (Microsoft Word) +آموزش تصویری 

چگونگی آغاز تایپ در مایکروسافت ورد (Microsoft Word) +آموزش تصویری

در این قسمت به وارد کردن متن در نرم افزار مایکروسافت ورد و توضیح فرمان‌های حرکتی در محیط این برنامه خواهیم پرداخت.

شاید ساده‌ترین کار در برنامه مایکروسافت ورد وارد کردن متن باشد، تنها کار لازم برای وارد کردن متن این است که در محیط مدرک ،متن خود را تایپ کنید. محیط مدرک محلی است که کاربر متن خود را در آن وارد می‌کند و تمام تغیراتی که بر روی متن خود انجام می‌دهد، در این قسمت قابل مشاهده است. همچنین نوار عمودی کوچک چشمک‌زن در این محیط، نشان‌دهنده محل شروع متن و نشانگر تایپ صفحه است.

در اینجا دو نکته قابل توجه است:

برای حرکت به خط بعد نیاز به فشردن دکمه Enter نیست. زمانی که به انتهای خط می‌رسید نرم افزار به صورت خودکار به خط بعد می‌رود. برای ایجاد یک پاراگراف جدید باید از دکمه Enter صفحه‌ کلید استفاده کنید. برای ایجاد فاصله بین کلمات باید از دکمه Space استفاده کنید، همچنین زمانی که به بیش از یک فاصله بین کلمات خود نیاز دارید می‌توانید از دکمه Tab صفحه‌کلید استفاده نمایید. جابه‌جایی نشانگر تایپ

برای جابه‌جایی نشانگر تایپ در محیط نرم‌افزار می‌توان به چهار روش عمل کرد:

حرکت با نشانه‌گر موس حرکت با نوار پیمایش حرکت با صفحه‌ کلید حرکت به وسیله دستور حرکت با نشانگر موس

کاربر به منظور تغییر نشانگر تایپ در هر نقطه‌ای در متن می‌تواند با حرکت موس و کلیک بر روی صفحه، نشانگر تایپ را به نقطه مورد نظر انتقال دهد. برای جابه‌جایی بین صفحات مختلف یک مدرک می‌توان از نوار پیمایش کناری استفاده‌ کرد، همچنین می‌توانید با حرکت غلتک موس مدرک خود را پیمایش کنید.

حرکت با نوار پیمایش

همانطور که در تصویر نشان داده شده، دو نوار پیمایش در نرم‌افزار وجود دارد، یکی برای حرکت عمودی درون مدرک و دیگری برای حرکت افقی.

نوار پیمایش دارای بخش های مختلفی است که هرکدام به اختصار توضیح داده می‌شود:

از "scroll up" برای پیمایش به سمت بالای مدرک استفاده می‌شود. کلیک بر روی "scroll down" موجب حرکت به سمت پایین مدرک می‌شود. برای حرکت به صفحه بعد از علامت "next page" استفاده کنید. برای حرکت به صفحه قبل از علامت "perevius page" استفاده کنید. از علامت "browsing object" برای جستجو میان اجزاء مختلف صفحه (عکس، جدول، بخش و...) استفاده می‌شود. حرکت با صفحه‌کلید

دستورات صفحه‌کلید زیر برای حرکت میان حروف و کلمات در متن مورد استفاده قرار میگیرد:

حرکت به سمت راست میان کاراکتر‌ها حرکت به سمت چپ میان کاراکتر‌ها حرکت به خط بالا حرکت به خط پایین حرکت به بالا صفحه حرکت به پایین صفحه حرکت به ابتدا خط حرکت به انتها خط

دستورات پایین برای حرکت میان کلمات و پاراگراف‌ها موجود در متن می‌باشد. برای هر دستور همزمان باید کلید Ctrl نیز فشرده شود:

جهش به کلمه راست جهش به کلمه چپ جهش به شروع پاراگراف بالا جهش به شروع پاراگراف پایین جهش به جست و جو شئ قبلی جهش به جست و جو شئ بعدی جهش به ابتدا مدرک جهش به انتها مدرک جهش به آخرین مکان تغییر یافته در متن حرکت به وسیله دستور

با فشردن کلید F5 پنجره Find and Replace باز می‌شود. زبانه Go To در این پنجره کاربرد‌های مختلفی دارد. با این زبانه کاربر می‌تواند به صفحه، بخش و یا سطر مورد نظر منتقل شود.

 

در قسمت‌های بعدی آموزش به چگونگی تایپ صحیح در برنامه مایکروسافت ورد (Microsoft Word) خواهیم پرداخت.

مخاطبان عزیز دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید سوالات، مشکلات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات همین گزارش ارسال کنید تا در بخش‌های بعدی این آموزش تا حد امکان به آنها پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: قسمت اول/ چگونه کار با مایکروسافت ورد (Microsoft Word) را آغاز کنیم؟ +آموزش تصویری

انتهای پیام/

قسمت چهارم/ آموزش رایگان استفاده از برنامه مایکروسافت ورد (Microsoft Word) از مبتدی تا پیشرفته

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضای مجازی فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • برای هفتمین سال تشرف کاروان پیاده «قافله عشق و انتظار» به مشهد انجام می‌شود