Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از شرکت‌هایی که در زمینه ساخت و عرضه نرم افزارهای گوناگون  فعالیت چشم‌گیری داشته، شرکت مایکروسافت است. این شرکت طیف وسیعی از نرم افزار‌های کاربردی از جمله ویرایش متن، ویرایش عکس، مدیریت سایت، ابزار مهندسی و ... را تولید کرده و در قالب مجموعه Microsoft Office در دسترس کاربران سراسر جهان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سری از جلسات آموزشی قصد داریم به نرم افزار مایکروسافت ورد بپردازیم. برنامه Microsoft Word یک برنامه تجاری-بازرگانی برای ارائه مطلب است که توسط شرکت Microsoft برای سیستم عامل‌های ویندوز و مکینتاش (نسخه ۸) نوشته و عرضه شده است. نسخه‌ای که این آموزش در قالب آن تهیه شده است Microsoft Word 2010 است. برنامه Microsoft Word ابزاری برای ارائه اطلاعات است که از انواع متن‌ها، شکل‌ها، طراحی‌ها، عکس‌ها و رسانه‌های چندگانه در کنار سایر محصولات Microsoft Office مانند Excel، پشتیبانی می‌کند.

شما می‌توانید قسمت قبلی آموزش Microsoft Word از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

بیشتر بخوانید: آموزش مایکروسافت ورد | چگونگی ساختن جدول و استفاده از سطر و ستون (قسمت ۲۱)

چگونگی انتقال جدول در مایکروسافت ورد

در این فصل در مورد حرکت دادن جدول در مایکروسافت Word 2010 بحث می‌کنیم. در مایکروسافت Word شما این امکان را دارید که یک جدول را همراه با محتوای آن از یک موقعیت به موقعیت دیگر حرکت داده و منتقل کنید. در این فصل مراحلی را در اختیار شما قرار می‌دهیم که با استفاده از آن‌ها، بتوانید یک جدول را درون سند حرکت دهید.

حرکت دادن و انتقال جدول:

در این قسمت مراحلی را ذکر می‌کنیم که به کمک آن‌ها یک جدول را درون یک سند ورد جابه‌جا کنید.

مرحله اول: نشانگر موس خود را روی جدولی که می‌خواهید آن را از یک محل به محل دیگر منتقل کنید، ببرید. همانطور که در شکل زیر مشخص شده است، زمانی که نشانگر خود را داخل جدول می‌آورید، در گوشه‌ سمت چپ بالای جدول یک علامت به علاوه کوچک ظاهر می‌شود.

مرحله دوم: روی آیکون کوچک به علاوه کلیک کنید تا تمام جدول انتخاب شود. هنگامی که جدول انتخاب شد، از دکمه‌ Cut استفاده کنید تا جدول از موقعیت فعلی خود بریده شود. برای این کار می‌توانید از کلید میان‌بر Ctrl + X نیز کمک بگیرید.

مرحله سوم: نشانگر درج را در محلی قرار دهید که می‌خواهید جدول را به آن مکان منتقل کنید و سپس از دکمه و دستور Paste استفاده کنید تا جدول در محل جدید الصاق شود. برای آسان‌تر شدن کار می‌توانید از کلید میان‌بر Ctrl + V نیز استفاده کنید.

 

چگونگی تغییر اندازه جدول در مایکروسافت ورد

در این مبحث در مورد تغییر اندازه جدول در مایکروسافت Word 2010 صحبت می‌کنیم. مایکروسافت Word این امکان را برای شما فراهم می‌کند که یک جدول را اندازه‌گیری کنید تا بتوانید متناسب با نیاز خود اندازه جدول را کوچک‌ یا بزرگ‌ کنید.

تغییر اندازه‌ جدول:

در این قسمت مراحلی را برای تغییر اندازه‌ یک جدول در سند Word مطرح می‌کنیم.

مرحله اول: نشانگر موس خود را روی جدولی ببرید که می‌خواهید اندازه آن را تغییر دهید. مانند شکل زیر، همان گونه که موس خود را داخل جدول قرار می‌دهید، یک آیکون به‌علاوه کوچک در گوشه‌ بالا سمت چپ برای شما ظاهر خواهد شد و در گوشه سمت راست پایین هم یک آیکون Resize در دسترس قرار می‌گیرد.

مرحله دوم: نشانگر موس خود را روی آیکون Resize Icon ببرید تا وقتی که علامت نشانگر شما به شکل یک فلش قطردار دوطرفه درآید و دقیقا همان زمان باید دکمه سمت چپ موس را فشار دهید و در مدت تغییر دادن اندازه جدول دکمه موس را به حالت فشرده نگه دارید. برای کوچکتر کردن اندازه جدول، آن را به بالا و برای بزرگتر کردن اندازه‌ جدول آن را به سمت پایین بکشید. برای تغییر دادن پهنا یا ارتفاع جدول به طور هم‌زمان نیز می‌توانید قطر جدول را به طرفین بکشید.

چگونگی ترکیب سلول‌های جدول در مایکروسافت ورد

در این فصل در مورد چگونگی ترکیب سلول‌های جدول در مایکروسافت Word 2010 صحبت می‌کنیم. در مایکروسافت Word این امکان برای شما وجود دارد که دو یا چند سلول از جدول را با هم ترکیب کنید تا تبدیل به یک سلول بزرگ شود. معمولا لازم است که ستون‌های سطر اول را ترکیب کنید تا عنوان جدول ساخته شود. می‌توانید سلول‌های جدول را هم به صورت ستونی و هم به صورت سطری ترکیب کنید، اما ترجیحا نمی‌توانید سطر‌ها را به صورت قطری ترکیب کنید. در این فصل به شما آموزش می‌دهیم که چگونه می‌توانید چند سطر یا ستون را با هم ترکیب کنید.

ترکیب کردن سلول‌ها:

در ادامه مراحل ترکیب سلول‌های جدول در ورد را مشاهده می‌کنید:

مرحله اول: نشانگر موس خود را داخل اولین سلولی که قصد ترکیب کردن آن را دارید، قرار دهید. حالا کلید Shift را فشار داده و سپس روی سلول‌های اطراف آن سلول‌هایی که می‌خواهید با سلول اول ترکیب شوند، کلیک کنید. این کار سلول‌هایی که روی آن‌ها کلیک می‌کنید را هایلایت می‌کند و آن‌ها را برای ترکیب شدن با هم آماده می‌کند.

مرحله دوم: اکنون نوار Layout tab را باز کرده و سپس روی  Merge Cells کلیک کنید تا همه‌ سلول‌های انتخاب شده با هم ترکیب شوند.

پس از ترکیب کردن سلول‌ها، محتوا‌های آن‌ها نیز درهم آمیخته خواهند شد که بعدا خودتان می‌توانید آن محتوا‌ را سامان دهید. برای مثال می‌توانید سلول‌های ترکیب شده را به یک عنوان یا به یک توضیح تبدیل کنید.

مخاطبان عزیز دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید سوالات، مشکلات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات همین گزارش ارسال کنید تا در بخش‌های بعدی این آموزش تا حد امکان به آنها پرداخته شود.

گزارش از عبدالله مطیع

بیشتر بخوانید: قسمت اول/ چگونه کار با مایکروسافت ورد (Microsoft Word) را آغاز کنیم؟ +آموزش تصویری

انتهای پیام/

قسمت بیست‌ و‌ دوم/ آموزش رایگان استفاده از برنامه مایکروسافت ورد (Microsoft Word) از مبتدی تا پیشرفته

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری آفیس ورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۸۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!

ایسنا/همدان یک کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی از شادی و نشاط ایجاد شده بعد از خوردن فست‌فودها و در نهایت عوارض بی‌شمار استفاده از این خوشمزه‌های مضر سخن گفت.

آرزو کاوه‌ئی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه فست‌فودها گروهی از غذاها هستند که مشخصات خاصی دارند که متأسفانه اکثراً دارای ویژگی‌هایی به ضرر انسان است، اظهار کرد: معمولاً به علت قند و چربی بسیار زیاد، فست‌فودها کالری زیادی دارند و این امر سبب چاقی و اضافه‌وزن خواهد شد.

وی با اشاره بیماری فشارخون که به علت زیاد بودن سدیم و نمک بالای فست‌فودها در فرد ایجاد می‌شود، مطرح کرد: متأسفانه فست‌فودها فیبر بسیار کمی دارند در حالی‌که فیبر برای دستگاه مفید بوده و از چاقی و اضافه‌وزن پیشگیری می‌کند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فست‌فودها به نسبت غذاهای سنتی و خانگی حجم بیشتری دارند و این امر سبب می‌شود انرژی بیشتری به نسبت نیاز شخص دریافت شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه معمولاً فست‌فودها به علت کالری زیادی که دارند و در کنار نوشابه و سس مورد استفاده قرار می‌گیرند، سبب چاقی و اضافه‌وزن می‌شوند.

وی تصریح کرد: چهار ماده غذایی نمک، شکر، کافئین و چربی که در فست‌فودها مورد استفاده قرار می‌گیرد، باعث ترشح دوپامین شده و همین امر سبب خوشحالی و رضایت در فرد می‌شود؛ در واقع شخص بعد از خوردن فست‌فود لذت و رضایتی کسب می‌کند که این امر سبب افزایش تمایل استفاده از این نوع موادغذایی می‌شود.

کاوه‌ئی با بیان اینکه استفاده بیش از اندازه از فست‌فودها سبب بیماری‌های گوارشی می‌شود، مطرح کرد: نوشابه‌ای که در کنار فست‌فود استفاده می‌شود به علت داشتن گاز، موجب تشدید بیماری گوارشی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف بیش از اندازه از فست‌فود موجب افزایش احتمال ابتلا به بیماری دیابت و کبد چرب به علت نبود فیبر و سبوس و زیاد بودن قند و کالری می‌شود، مشکلات قلبی- عروقی را از دیگر مضرات استفاده بیش از اندازه از فست‌فودها دانست و یادآور شد: به مرور کمبود مواد مغذی در بدن به علت افزایش بیش از اندازه فست‌فودها ایجاد می‌شود.

این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی بیان کرد: مصرف بیش از اندازه فست‌فودها سبب می‌شود تا ذائقه افراد به شوری عادت کند و در دیگر وعده‌های غذایی خود نیز نمک بیشتری مصرف کنند و همین زیاده‌روی در مصرف نمک، فشارخون افراد را افزایش می‌دهد و در نتیجه زمینه ابتلا به امراض قلبی- عروقی را فراهم می‌آورد.

وی با بیان اینکه در غذاهای آماده و فست‌فودها اغلب کلسیم و املاح معدنی اندکی وجود دارد که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می‌دهد، اظهار کرد: کمبود املاح در کودکان، رشد آنها را مختل می‌کند، از طرفی نوشابه‌ای مصرفی در کنار فست‌فود، سبب کمبود کلسیم می‌شود.

کاوه‌ئی با اشاره به اینکه به علت آن‌که اغلب از مواد نگهدارنده در مواد اصلی فست‌فودها استفاده می‌شود، ویتامین C نمی‌تواند جذب بدن شود، گفت: برای جلوگیری از رشد کپک در سوسیس، کالباس و سایر مواد غذایی موجود در فست‌فودها، از مواد نگهدارنده و مواد افزودنی استفاده می‌شود که این امر موجب ایجاد حساسیت و ابتلا به انواع سرطان‌ها خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فست‌فودی که در منزل تهیه و طبخ می‌شود نیز به اندازه فست‌فودهای رستورانی مضر است؟ خاطرنشان کرد: این امر بستگی به نوع مواد مصرفی در تهیه فست‌فود خانگی دارد؛ به عنوان مثال اگر از مواد گیاهی، نان سبوس‌دار، گوشت سفید، گوشت کبابی و سیب‌زمینی تنوری استفاده شود، مضرات کمتری خواهد داشت.

این کارشناس تغذیه و رژیم‌درمانی در پایان توصیه کرد: افراد بهتر است در کنار فست‌فودها از آبمیوه طبیعی، سالاد کاهو  و کلم، سبزیجات و ... استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • یک فرضیه در مورد چگونگی حرکت موجودات فضایی بین سیارات
  • ۱۱ آلاینده بیماری زای مخفی در خانه
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • خواص ظرف های ضد سرطانی